Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015

Επικές δηλώσεις του Γιακουμάτου!!!

Μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμος Γιακουμάτος αναφέρθηκε στους ψηφοφόρους του, αποκαλώντας τους ήρωες.

«Οι 23 χιλιάδες εκλογείς που με ψήφισαν είναι ήρωες, είναι μοναχικοί καβαλάρηδες» είπε ο πρώην υπουργός.

Κληθείς να σχολιάσει την παραμονή ή όχι του κ. Σαμαρά στην προεδρία της ΝΔ είπε πως δεν θα μιλήσει εν θερμώ και πως ο ίδιος δεν είναι δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται.

Σημείωσε πάντως πως πρέπει να φύγει η αδέξια δεξιά και να ξαναγυρίσει η δεξιά στις ρίζες της.

Ερωτηθείς για το αν θα παραδώσει το γραφείο του στον επόμενο υφυπουργό Ανάπτυξης είπε πως φυσικά θα παραδώσει κανονικά γιατί το υπουργείο δεν είναι τσιφλίκι του.

Οι ανωτέρω δηλώσεις του Γιακουμάτου, τον τιμούν. Να σταθούμε εμφατικά ότι δεν είναι υπέρ της καθαίρεσης Σαμαρά, χωρίς να σημαίνει ότι διαφωνεί. Όμως ηχεί περίεργα η φράση του περί αδέξιας δεξιάς και επιστροφής στις ρίζες. Η φράση του, εμπεριέχει μια στροφή σε μια περισσότερο ενωτική προσωπικότητα που θα συσπειρώσει την "Καραμανλική" δεξιά, συμπεριλαμβάνοντας ψηφοφόρους από ΑΝΕΛ και ΧΑ. 

Εν κατακλείδι παρά την ψύχραιμη και διπλωματική του στάση  στο ζήτημα της παραμονής του Σαμαρά στο τιμόνι της ΝΔ, φαίνεται ότι τον χρεώνει με αδέξια ηγεσία της παράταξης που οδήγησε και στην συντριπτική ήττα της παράταξης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: