Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015

Μ.Σουλτς: Οι ελληνικές κυβερνήσεις και όχι η ΕΕ επέβαλαν τη λιτότητα

"Ανυπόφορη" χαρακτήρισε την κατάσταση στην Ελλάδα ο πρόεδρος του ευρωπαικού κοινοβουλίου.
Στον Μάρτιν Σουλτς ο οποίος ήταν καλεσμένος στο στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού Canal+, προέβαλαν βίντεο με τις απολυμένες καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ και μια νέα κοπέλα στο περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στην Κλαυθμώνος, που του απηύθυνε ερωτήματα".

Σχολιάζοντάς τα , είπε πως "όντως η κατάσταση στην Ελλάδα είναι ανυπόφορη" και ότι "κατανοεί απολύτως την οργή των
Ελλήνων για τα μέτρα λιτότητας που τους επιβλήθηκαν".

Σημείωσε, πάντως πως αυτά τα σκληρά μέτρα δεν τα επέβαλε στην Ελλάδα η ΕΕ, αλλά οι ελληνικές κυβερνήσεις. Πρόσθεσε ότι ορισμένα από τα μέτρα που έχουν επιβληθεί "είναι απαράδεκτα και πρέπει να αλλάξουν". Ερωτηθείς αν ανησυχεί από την πιθανή ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, απάντησε «καθόλου».

Σχόλια Ιστοσελίδας:
  1. Αν λέει ψέμματα, περιμένουμε διάψευση από τους τέως Κυβερνώντες
  2. Αν λέει την αλήθεια, περιμένουμε εξηγήσεις από τους τέως Κυβερνώντες για τους λόγους που μας επέβαλλαν αυτή την άγρια λιτότητα. 
Πιστεύουμε ότι και οι δύο πλευρές έλεγαν και λένε ψέμματα. Επάνω μας στήθηκε ένα πολύ εξοντωτικό παιχνίδι λιτότητας, για τον απόλυτο έλεγχο της Χώρας μας και τον διαμελισμό της σύμφωνα με τα συμφέροντα της Γερμανίας και της ομάδας των Χωρών που είναι στο κλάμπ της. Όμως ήδη έχουν τρομάξει. Και ήδη ταρακουνιούνται οι αγορές. Και η συνέχεια θα είναι πιό δραματική. Ετοιμαστείτε έγκαιρα για ισχυρότατους κραδασμούς. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: