Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015

Επιτέλους η Ελλάδα σηκώνει το "ανάστημα" της!!!!

Διαβάζοντας τα ξένα ΜΜΕ τον τελευταίο μήνα, δεν μπορείς παρά να χαμογελάσεις ως Έλληνας για την αλλαγή των τάσεων...

Από την αδιαφορία για τα Ελληνικά δρώμενα και την Ελληνική φτωχοποίηση, περάσαμε στο επίκεντρο της διεθνούς δημοσιογραφίας!!! 

Αρχικά, όταν ανακοινώθηκαν οι πρόωρες εκλογές, παίχτηκε πανικός σε επίπεδο Ευρωπαίων παραγόντων για το ενδεχόμενο κουρέματος χρέους. Οι πρώτες δηλώσεις Όλι Ρεν έδειχναν έλλειψη ψυχραιμίας και συντεταγμένης τοποθέτησης των Ευρωπαίων απέναντι στην πιθανή διαπραγμάτευση με τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Σταδιακά και μέχρι την ανακοίνωση για την σύνθεση της Νέας Κυβέρνησης, ο ευρωπαϊκός πανικός είχε εξανεμιστεί και είχε περάσει η γραμμή ότι αν υπάρξει ελληνική κυβέρνηση, θα αναγκαστεί να
αποδεχθεί το μοιραίο της μη διαγραφής του χρέους....και φυσικά η διαιώνιση του ραγιαδισμού Σαμαρά, Βενιζέλου, Παπανδρέου....

Όμως λίγες έξυπνες κινήσεις, έβαλαν τους πάντες σε αγωνία για την επόμενη μέρα....Και τα βόλια έπεσαν μαζεμένα και όχι σποραδικά και ανεμικά!!!!

Ενδεικτικά αναφέρουμε:

Η Διαφαινόμενη διαφωνία σε νέες κυρώσεις προς την Ρωσία....Ας πεί κάποιος αν υπήρξε ποτέ αντίρρηση από την Ελληνική πλευρά και αν αποζημιώθηκαν οι Έλληνες Εξαγωγείς από τις ζημιές των προηγούμενων κυρώσεων...

Η Αλλαγή Αμυντικού Δόγματος και στήριξη των Ενόπλων Δυνάμεων...Απίστευτο;;;;

Η Υπόσχεση στροφής από την αισχρή λιτότητα σε μια πορεία ανακούφισης των αδύναμων στρωμάτων!!!!

Το Φρένο στο ξεπούλημα Δημοσίων Στρατηγικών Τομέων!!!!

Τελικά αυτή η ασήμαντη χώρα, όπως την αποκαλούν οι Γερμανοί, σήκωσε κεφάλι. Δυστυχώς το σηκώνουμε μάλλον αργά, αλλά η Κυβέρνηση που δρομολόγησε ο Τσίπρας έχει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα δομή. Με πολιτικούς που δεν έχουν ιστορικό διαφθοράς όπως οι προηγούμενοι. Που είναι σχεδόν άγνωστοι στους ξένους Πολιτικούς. 

Και έτσι για πρώτη φορά μετά από μερικές δεκαετίες, η Ελλάδα θα διαπραγματευτεί. Αν θα πετύχει στις διαπραγματεύσεις θα εξαρτηθεί από την συντεταγμένη μας στήριξη. Πρέπει έστω και την ύστατη στιγμή να είμαστε ενωμένοι. Μπορεί να μας ρίξουν σε χρεωκοπία και σε πείνα. Δεν πειράζει...Θα σηκωθούμε πάλι και θα είμαστε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ. Και όχι ραγιάδες όπως μας ήθελαν οι ντόπιοι Εθνοπροδότες. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: