Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2015

Νατοϊκές στολές στα πτώματα του αεροδρομίου του Ντονέτσκ.Νεκροί και Ξένοι Μισθοφόροι Ιδιωτικών Εταιρειών

Ο στρατός της Λαικής Δημοκρατίας του Donetsk κατέστρεψε 49 ουκρανικά τεθωρακισμένα και 47 άρματα μάχης ενώ...

597 Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν στις συγκρούσεις στο αεροδρόμιο του Ντόνετσκ, δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου υπουργείου Άμυνας της Δημοκρατίας, Eduard Basurin σε σχετική ενημέρωση την Πέμπτη (Itar Tass).

«Συνολικά σκοτώθηκαν 597 άτομα από τις τάξεις του Ουκρανικού στρατού και της Εθνικής Φρουράς . Μιλώ μόνο για εκείνους των οποίων τα σώματα έχουν ανακτηθεί από την περιοχή του αεροδρομίου και από τον παρακείμενο οικισμό του Peski. 44 άνθρωποι παραδόθηκαν οι ίδιοι ως κρατούμενοι ενώ πάνω από 1500 Ουκρανοί τραυματίσθηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία.

"Από την περισυνέλεξη των πτωμάτων,  διαπιστώθηκε ότι μεγάλος αριθμός των νεκρών έφερε
ΝΑΤΟικές στρατιωτικές στολές, στην πλειοψηφία τους με αμερικανικά διακριτικά ενώ το ίδιο ισχύει και για τα όπλα τα οποία ανακτήθηκαν κάτω από τα συντρίμμια του αεροδρομίου."

«Εξετάζοντας το κτίριο του αεροδρομίου του Ντόνετσκ, ανακαλύψαμε ένα μεγάλο αριθμό αμερικανικών πυροβόλων όπλων, τουφέκια και όλμους, εξοπλισμό και συσκευές επικοινωνιών’‘, είπε.

»Βρήκαμε επίσης δημοσιεύσεις σε ευρωπαϊκές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων και κειμένων για θρησκευτικά θέματα!.»

»Στα πτώματα με τις στολές του ΝΑΤΟ που υπήρχαν κάτω από τα συντρίμμια του νέου τερματικού σταθμού, βρήκαμε και προσωπικά τους αντικείμενα πουυποδεικνύουν ότι πρόκειται για ξένους υπήκοους που είχαν συνάψει συμβάσεις με ιδιωτικές στρατιωτικές εταιρείες που επιχειρούν εδώ με την κάλυψη των Ουκρανικών μονάδων».


Δεν υπάρχουν σχόλια: