Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2015

Η Ελλάδα αλλάζει σελίδα....

Αύριο η Ελλάδα μας πρέπει και μπορεί να αλλάξει σελίδα. 

5 χρόνια μνημονίων και φόβων οδήγησαν στην αυτοκτονία πάνω από 7.000 Έλληνες. Πολλοί περισσότεροι έμειναν αβοήθητοι από παροχές υγείας. Άλλοι έμειναν άστεγοι. Και άλλοι κινδύνευσαν και κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους, για μια κρίση που την δημιούργησαν οι Πολιτικοί των τελευταίων 40 χρόνων. 

Μην φοβάστε άλλο. Οι Έλληνες είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα. Για αυτό και η Ελλάδα έγινε το πειραματόζωο της Παγκόσμιας Τάξης. Γνώριζαν ότι αν εμείς υποταχθούμε, θα ακολουθήσουν όλοι οι άλλοι....

Δεν θα υποταχθούμε... Η Παγκόσμια Κοινότητα, παρακολουθεί τις Εκλογές στην Χώρα μας!!! Για
φανταστείτε... Αυτή η μικρή χώρα, που την διέσυραν οι Πολιτικοί μας, και που συνεχίζουν να κινδυνολογούν, παραμένει μια Χώρα που άντεξε και αντέχει στους πολέμους που της έκαναν και της κάνουν. Μια μπουκιά είμαστε, αλλά τους έχουμε κάτσει στο στομάχι. 

Δεν θα υποταχθούμε...Το Χρέος που μας φόρτωσαν δεν είναι δικό μας. Όταν μας δάνειζαν για να αγοράσουμε τα όπλα τους, γνώριζαν ότι δεν θα μπορέσουμε να τους πληρώσουμε. Και παράλληλα λάδωναν τους Πολιτικούς μας και τους μηχανισμούς τους. Όταν στήθηκε το πανηγύρι των Ολυμπιακών Αγώνων, γνώριζαν ότι θα φουσκωνόταν το χρέος στα ύψη, αλλά αυτός ήταν ο στόχος τους. Γνώριζαν ότι θα έπρεπε να λαδώσουν τους Πολιτικούς μας. 

Τα εγκλήματα που έγιναν, είχαν και εκείνους συμμέτοχους. Όλα έγιναν σε συνεργασία με τους Πολιτικούς μας και σε βάρος του Λαού μας. Και αφού, από κοινού μας έφεραν σε αυτή την άθλια κατάσταση, έστησαν και τα πανηγύρια των μνημονίων για να μας εξαφανίσουν. 

Στείλτε τους το μήνυμα. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ και στέλνει τις Πολιτικές Κατσαρίδες στο περιθώριο. Και ευχόμαστε, να δικαστούν και να καταδικαστούν για τα εγκλήματα τους. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: