Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει...δεν την σκιάζει φοβέρα καμμιά...

Πολλοί θέλησαν να μας εξαφανίσουν. 400 χρόνια ήταν από πάνω μας οι Τούρκοι...Σύμμαχοι τους οι
Εβραίοι και οι Αλβανοί....Στα νησιά είχαμε κατακτητές τους Ιταλούς....

Όμως, το Ελληνικό στοιχείο επέζησε. Η Ορθοδοξία θριάμβευσε....

Πέρασαν οι Γερμανοί. Έσφαξαν...Πότισαν την γή με άφθονο Ελληνικό Αίμα...

Ακολούθησαν οι Έλληνες Κομμουνιστές... Εμφύλιος κατά άλλους...Συμμοριτοπόλεμος ή
Ανταρτοπόλεμος για άλλους. Στην μέση η Ορθοδοξία. Κυνηγήθηκε...Ιερείς δολοφονήθηκαν....

Μα πάλι η Ελλάδα στάθηκε στα πόδια της...

Μετά ήρθε το κύμα της μόρφωσης...των νέων μέσων μαζικής ενημέρωσης...της σαπίλας στα ήθη της άλλοτε κραταιάς Ελληνικής Κοινωνίας. Σκόρπισε ο Ελληνισμός στα πέρατα της Οικουμένης. Τροφοδοτήσαμε με επιστήμονες όλες τις αναπτυγμένες χώρες του Κόσμου. 

Μα πάλι η Ορθοδοξία ορθή....Και πολλοί Έλληνες επιστρέφουν στην Ορθοδοξία. Πολλοί είναι
εκείνοι που συρρέουν στις εκκλησίες για εξομολόγηση. Πολλοί και οι επισκέπτες στο Άγιο Όρος. Ένα φως ανάβει πάλι...

Ωρέ τι γίνεται;;; Αυτό το δένδρο του Ελληνισμού ακόμα κρατάει ορθό. Η Ορθοδοξία ανασταίνεται...Τραβάει την ανηφόρα και πάλι...

Και μην ξεχνάτε ότι οι απανταχού Έλληνες, στην πλειοψηφία τους παραμένουν Ελληνάρες...Δεν έχουν αφομοιωθεί από τις κοινωνίες στις οποίες εμφυτεύτηκαν. Τρείς-Τέσσερις γενιές Ελλήνων και κρατούν τα έθιμα τους. 

Γι αυτό, μην σκιάζεστε... Μπόρα είναι και θα περάσει...Θα φέρει πόνο μεγάλο και δάκρυα πολλά...Για μια ακόμα φορά, ο Ελληνισμός θα ορθοποδήσει. Αγκαλιά με την Ορθοδοξία. Γιατί μόνο η Ορθοδοξία στηρίζει έμπρακτα τους Έλληνες. Μόνο αυτή δίνει ελπίδες...Πόσοι καθημερινά μπαίνουν στο διαδίκτυο και ψάχνουν μια νέα προφητεία ή διαβάζουν τις παλαιότερες;;...Να...Κοντοζυγώνει η μεγάλη ώρα....

Πίστη χρειάζεται...Και να είμαστε αγκαλιά με την Ορθοδοξία. Με ταπεινοφροσύνη, εξομολογήσεις, Θεία Κοινωνία και έργα αγάπης. Έτσι επιβίωσε η Ελλάδα στα χρόνια της σκλαβιάς και έτσι θα διαβούμε τα δύσκολα. 

Προπαγάνδα αυτοί; Μελέτη της Ιστορίας μας, εμείς. Υποβάθμιση της Παιδείας εκείνοι; Περισσότερη καθοδήγηση στα παιδιά μας εμείς. Οικονομικά χτυπήματα στον Λαό μας; να αυξήσουμε την αλληλεγγύη μας...Απειλές αυτοί; Αντίσταση εμείς. 

Να έχετε πίστη και ελπίδα. Θα τα καταφέρουμε. ο Ελληνισμός θα επιβιώσει και πάλι. Γιατί οι Έλληνες στα δύσκολα βγάζουν τον ανθρωπισμό τους και την λεβεντιά τους. Μπορεί να μας παραμόρφωσαν για να μας κάνουν Εβραίους, αλλά αρχίσαμε να ξυπνάμε. Θα νικήσουμε. 

Να έχετε πίστη. Επιστρέψτε στις πατροπαράδοτες Ελληνικές Αξίες. Όσοι δεν επιστρέψουν κινδυνεύουν να χαθούν. Γιατί ένα "δεντράκι" μόνο του παρασέρνεται. Πολλά μαζί, αντέχουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: