Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Το σκάφος της ΝΔ οδηγείται με ταχύτητα σε βύθιση...Προσοχή στα Δίποδα που το οδηγούν.

Ο Σαμαράς θυμίζει εν πολλοίς τον Μητσοτάκη. Τα πάντα βαδίζουν αντίθετα προς τις ανακοινώσεις του. Ούτε τα Ζάππεια του βγήκαν, ούτε τα Success Stories, και ούτε το πρωτογενές πλεόνασμα. Μόλις κάνει ανακοινώσεις, αρχίζουν ομοβροντίες δυσάρεστων ειδήσεων. Εκτός όμως από δυσάρεστες ειδήσεις έχει και μπουμπούκια που σπρώχνουν την ΝΔ στην καταστροφή. Ας τα δούμε τα κύρια δεδομένα  με την σειρά:
  1. Το πρωτογενές πλεόνασμα δεν έχει πείσει κανένα. Αντίθετα έχει πείσει ότι θα είναι ένα πυροτέχνημα δώρων για τις ερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Και όλως συμπτωματικά, η ΕΕ θα ανακοινώσει την αποδοχή του πλεονάσματος κατά τον Απρίλιο. Δηλαδή, λίγο πριν τις εκλογές!!! Για να προλάβει ο Σαμαράς να δώσει νέες υποσχέσεις, μπας και υφαρπάξει την ψήφο μας για μια ακόμα φορά. 
  2. Οι συνεχώς αυξανόμενες φορολογικές επιβαρύνσεις των πολιτών εντείνουν τον θυμό κατά όλων όσων ψήφισαν τα μνημόνια της ντροπής. Είναι απορίας άξιον, πως δεν είδαμε επιθέσεις πολιτών κατά Πολιτικών. Πόσο όμως θα αντέξουν οι Πολίτες; Θα αυτοκτονούν όλοι οι απελπισμένοι ή θα βρεθούν μερικοί θερμόαιμοι που θα θελήσουν να εκδικηθούν τους Πολιτικούς;
  3. Οι αποκαλύψεις Κάντα, Ευσταθίου, Παπαχρήστου, αλλά και οι παρανομίες Λιάπη, προκάλεσαν νέα διάχυση πολιτικής δυσωδίας
  4. Τα ξεπουλήματα του ΤΑΙΠΕΔ επιβαιώνουν τις υποψίες των νοήμονων Ελλήνων, ότι οι Κυβερνώντες δεν εξυπηρετούν τα Ελληνικά Συμφέροντα. 
  5. Η Υποχωρητική στάση της Ελλάδας σε καίρια Εθνικά Ζητήματα δίνει οσμή ξεπουλήματος κατά τον πλέον σκανδαλώδη τρόπο. 
Πέρα από τα ανωτέρω δεδομένα, υπάρχουν και τα προκλητικά "Δίποδα"της Πολιτικής:
  1. Ο Στουρνάρας και η ομάδα του (Μαυραγάνης, Θεοχάρης) έχουν κάνει ρεσιτάλ ληστρικών επιθέσεων σε βάρος των Ελλήνων. Έχει καταφέρει να γίνει ο πλέον μισητός "Έλληνας" και τα δημοσιεύματα που έγραφαν ότι ήταν επιλογή των Γερμανών που αναγκαστικά αποδέχθηκε ο Σαμαράς, επιβεβαιώνουν ότι το Δίποδο που καθοδηγεί την Οικονομία μας. 
  2. Ο Άδωνης λειτουργεί καταιγιστικά... Θυμίζει το ανέκδοτο του Οδηγού που οδηγούσε αντίθετα από το ρεύμα κυκλοφορίας στην Οδό Πανεπιστημίου και αναρωτιόταν γιατί όλοι οδηγούν ανάποδα. Κάπως έτσι οδηγεί τον Κλάδο Υγείας στον γκρεμό, μαζί με τις ελληνικές φαρμακευτικές εταιρείας και "παραδόξως" προς όφελος των εισαγωγέων γενόσημων φαρμάκων. Και σε μια εποχή που ο Έλληνας βομβαρδίζεται από ειδήσεις για μίζες στα εξοπλιστικά, είναι πολύ λογικό να σκέφτεται πόσο χοντρά τα έχει αρπάξει ο Άδωνης. Μπορεί να μην έχει λαδωθεί ο Άδωνης και να είναι απλά "Μ....." . Αλλά σύμφωνα με μια γνωστή ρήση, "η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται τίμια". Εν προκειμένω ο Άδωνης δεν φαίνεται καθόλου τίμιος. Το αντίθετο... Και η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού έχει αρχίσει να αισθάνεται μια απόλυτη αηδία με την εμφάνιση του Άδωνη στα Μέσα Μαζικής Τύφλωσης. Πως σας φαίνεται; Ξέρετε πόσοι Νεοδημοκράτες θα φύγουν από την ΝΔ για ένα τέτοιο "μπουμπούκι"; 
Όπως καταλαβαίνει κάθε νοήμων πολίτης, η βύθιση θα είναι επιταχυνόμενη. Και θα αυξηθεί η επιτάχυνση αν δημιουργηθεί ένας σοβαρός κεντροδεξιός πόλος που να συγκεντρώσει τους δυσαρεστημένους οπαδούς της ΝΔ και ενδεχομένως της Χρυσής Αυγής σε περίπτωση που απαγορευθεί η λειτουργία της. Η απαγόρευση της λειτουργίας της δεν θα οδηγήσει σε αύξηση των ποσοστών της ΝΔ αλλά σε μεγαλύτερο θυμό των δεξιών που θα ψηφίσουν νέα δεξιά μορφώματα ή και κόμματα. Το σίγουρο είναι ένα...Η ΝΔ θα συντριβεί στις ερχόμενες εκλογές. Θα είναι το τέλος της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: