Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020

Προφητείες. Πόσο κοντά είμαστε στον Γ! Παγκόσμιο Πόλεμο;

Ο Πατέρας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός είχε μιλήσει για Πολιτειακή Ανωμαλία που εμείς την συσχετίσαμε με τα μνημόνια. Έμελλε να μπεί στη ζωή μας ο κοροναϊός που ήδη πέραν των θανάτων προκαλεί οικονομικές επιπτώσεις σε πολλές χώρες. Ήδη υπάρχουν δημοσιεύματα που παραλληλίζουν την επερχόμενη οικονομική κρίση με την κρίση του 1929 και τον λιμό που ακολούθησε. Και σύμφωνα πάντα με τον Πατέρα Ιωσήφ ΠΒατοπεδινό, αυτό είναι το σημείο έναρξης των μεγάλων δεινών.

Παράλληλα, βλέπουμε ότι ενώ ο πόλεμος της Συρίας δεν έχει τερματισθεί, ο πόλεμος της Λιβύης έχει ανοίξει νέα μέτωπα αντιπαράθεσης. Οι επιθετικές κινήσεις της Τουρκίας δείχνουν ξεκάθαρα ότι η Τουρκία δεν ενδιαφέρεται για το Διεθνές Δίκαιο αλλά για το πως θα αρπάξει ότι μπορεί από την Μεσόγειο γενικότερα. Με την αναγνωρισμένη Κυβέρνηση της Λιβύης έστησε το παιχνίδι της ΑΟΖ που βολεύει την Ιταλία αλλά δεν βολεύει την Γαλλία. Στο οικόπεδο της ΕΝΙ-TOTAL, το Γιαβούζ ανενόχλητο και μάλλον υποκινούμενο από τους Ιταλούς προχωράει σε προκλητικές γεωτρήσεις. Στη Λιβύη, στέλνει αεροπορικώς Τζιχαντιστές. Άρα επισήμως η Τουρκία, με τις ευλογίες μεγάλων δυνάμεων, είναι ο παρίας της περιοχής και απλώνει το νέο οθωμανικό δίχτυ της στη Μέση Ανατολή, στη Βόρεια Αφρική, και σύντομα στα δικά μας νερά.

Η όρεξη έχει ανοίξει για Κρήτη, για 18 νησιά, και σε λίγο για όλα τα νησιά. Και η Ελληνική
αντίδραση; Το 1987 ο Ανδρέας Παπανδρέου, απλά με την απειλή εξόδου του ερευνητικού σκάφους Χόρα, έκανε επιστράτευση. Και μαζεύτηκαν οι Τούρκοι. Δεν θα έπρεπε η Κυβέρνηση να αυξήσει την στρατιωτική θητεία;;

Όλα δείχνουν λοιπόν, ότι είμαστε πολύ κοντά σε περαιτέρω εξελίξεις. Τόσο στο κόλπο του Ορμούζ, με επίκεντρο την Περσία, όσο και στην Μεσόγειο με επίκεντρο τις διεκδικήσεις σε Αιγαίο, Κύπρο και Μεσόγειο γενικά.

Η κύρια αιτία;;; Τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο... Οι άξονες των συμφερόντων;;; Η Γερμανία για να παραμείνει στην Κορυφή των Οικονομικών Δυνάμεων χρειάζεται φθηνή ενέργεια. Επομένως δημιουργείται ένα τρίγωνο Γερμανίας-Ρωσίας-Τουρκίας. Εμβόλιμη μπαίνει η η Ιταλία με το παιχνίδι της Λιβύης, με ενδεχόμενες ορέξεις σε βάρος της Ελλάδας με την βοήθεια της Αλβανίας.  Η Γαλλία, αν δεν αντιδράσει θα βρεθεί ουραγός των εξελίξεων. Την συμφέρει να ενταχθεί στην ομάδα Αιγύπτου, Ισραήλ, Ελλάδας, Κύπρου.

Και οι ΗΠΑ; Γνωστός ο ρόλος τους. Θα δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό πόλεμο στη Μεσόγειο και Μέση Ανατολή, για να έρθουν για μια ακόμα φορά να σώοσυν την ανθρωπότητα. Το κέρδος τους;;; Θα αλλάξουν τις γεωστρατηγικές δυναμικές, θα σβήσουν το τεράστιο χρέος τους και θα πουλήσουν όπλα, προστασία, σωτηρία....

Και εμείς;;; Πρώτα θα πρέπει να βάλουμε στην άκρη τα κομματικά και να δούμε με αγάπη την πατρίδα μας. Αν η πατρίδα μας γίνει κομμάτια, μην νομίζετε ότι θα μας λυπηθούν οι νέοι κατακτητές. Μην νομίζετε ότι τα χρήματα σας στην Τράπεζα θα μείνουν ανέγγιχτα και ότι η περιουσία σας παρομοίως θα μείνει απείραχτη. Στην νέα τάξη πραγμάτων, όλα ξεκινούν από μηδενική βάση. Δεύτερον, καλό είναι να παρακολουθείτε τις εξελίξεις και να είστε έτοιμοι με ένα σχέδιο προσωπικής διαχείρισης της κρίσης. Απλά, πρέπει να καταλάβετε, ότι αν οι Τούρκοι, αύριο κτυπήσουν την Ελλάδα, δεν είναι μόνο ότι θα αδειάσουν τα ράφια από τα super markets. Για να αποφευχθεί το λεγόμενο Bank Run, θα επιβληθούν αμέσως Capital Controls και ενδεχομένως να κλείσουν οι Τράπεζες για αόριστο χρονικό διάστημα. Οι Εισαγωγές δεν θα μπορούν να γίνουν και η διακίνηση αγαθών θα γίνει δυσχερής. Και όλοι όσοι μπήκαν στην Ελλάδα και τους έχουμε βολέψει με επιδόματα και διαμονή σε hot spots, θα αρχίσουν να δρούν σε βάρος μας.

Επομένως να είστε πανέτοιμοι. Ανά πάσα στιγμή μπορεί τα γεγονότα να λάβουν τραγική πορεία για όλους μας. Μελετήστε τους Αγίους και τις προρρήσεις τους. Προστατεύστε τους εαυτούς σας, τις οικογένειες σας και τους γύρω σας.

"Νέα έμμετρη προειδοποίηση της Παναγίας"  (Μάθημα της Παναγίας της Σουμελά σε μοναχό της Μακεδονίας!!!)

4 σχόλια:

Messios είπε...

Ο πατηρ Ελπιδιος εννοει οτι θα γινουν τα γεγονοτα μετα τον Ιουνιο δεν ξεκαθαριζει ποιον Ιουνιο, τωρα ομως το θεκαθαρισε, τον Ιουνιο του 2013 απ οτι καταλαβα, αν οχι σιγουρα του χρονου. Ο πατηρ Παισιος ειχε πει θα γινει πολεμος στην περιοχη γυρω στα 4 χρονια και μετα Γ΄πολεμος, ο π. Ιωσηφ ο Βατοπεδινος ειπε θα γινει καποιος πολεμος στην Συρια αυτος ο πολεμος θα ειναι γυρω στα 4 χρονια και μετα ο Γ΄πολεμος. Ειμαστε στα 3 χρονια μεχρι τωρα, επιβεβαιωνεται και η γεροντισσα με τα λεγομενα του π. Ελπιδιου.
Θεός βοηθος και να ρθουν και να τελειωσουν γρηγορα τα γεγονοτα με τις λιγοτερο δυνατον απωλειες.

Unknown είπε...

N.a. exoume pisti mesa mas..ola teleiwsan..

Unknown είπε...

Ναι, να επαναπατριστούν οι Έλληνες και μαζί με την έγκριση εισόδου να πάρουν και ένα όπλο να πάνε στο μέτωπο. Πανέξυπνη συμβουλή, οποιοσδήποτε με οξυδέρκεια θα την ακολουθούσε...

Unknown είπε...

ευχομαι ο θεος να μας εχει καλα κι να εχουμαι πολι πιστη