Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2014

Δείτε μια επίκαιρη συνέντευξη με τον Χένρυ Κίσσινγκερ

Κατωτέρω αναδημοσιεύουμε την επίκαιρη συνέντευξη Κίσσινγκερ στην Daily Squibb. Ο απαίσιος, στυγνός Εβραιο-Αμερικάνος Πολιτικός ουσιαστικά προαναγγέλει τον Γ! Παγκόσμιο Πόλεμο και την χρήση κρυφών όπλων στην περίοδο μετά τον Γ! Παγκόσμιο Πόλεμο. Τα λεγόμενα του ταιριάζουν με τις προφητείες των Αγίων της Εκκλησίας μας. Ετοιμαστείτε. Τα σημάδια δείχνουν άμεσες εξελίξεις. 

Πηγή δημοσιεύματος: Daily Squib, http://www.dailysquib.co.uk/

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 27/11/2011

Αρθρογράφος: Alfred Heinz
Henry Kissinger: "If You Can't Hear the Drums of War You Must Be Deaf"


Μετάφραση: Αν δεν μπορείτε να ακούσετε τα τύμπανα του Πολέμου τότε πρέπει να είστε κουφοί.


Σε μια αξιοσημείωτη παραδοχή του, ο Χένρυ Κίσσινγκερ, αποκαλύπτει τι συμβαίνει στον Κόσμο και ειδικότερα στην Μέση Ανατολή. 

Μιλώντας μέσα από το πολυτελές διαμέρισμα του στο Μανχάταν, ο γηραιός Πολιτικός, που θα είναι
89 ετών τον Μάϊο, μιλάει ανοικτά για την τρέχουσα κατάσταση στην γεωπολιτική και στην Παγκόσμια Οικονομία. 

ΟΙ ΗΠΑ αντιμάχονται την Κίνα και Ρωσία, και η τελική μάχη θα είναι με το Ιράν, που βέβαια είναι ο κύριος σκοπός του Ισραήλ. Έχουμε επιτρέψει στην Κίνα να αυξήσει την στρατιωτική της δύναμη και την Ρωσία να αναρρώσει από την Σοβιετοποίηση, για να τους δώσουμε μια πλαστή αίσθηση επιτυχίας, που θα προκαλέσει την ταχύτερη τελετή τους. ... ο ερχόμενος πόλεμος θα είναι τόσο δυνατός που μόνο μια υπερδύναμη μπορεί να νικήσει, και αυτή είναι η δική μας. Για τον λόγο αυτό η Ενωμένη Ευρώπη βιάζεται να δημιουργήσει μια υπερπολιτεία, γιατί γνωρίζουν ότι έρχεται και ότι για να επιβιώσουν, θα πρέπει η Ευρώπη να γίνει μια Ενιαία Πολιτεία. Η βιασύνη τους μου λέει ότι γνωρίζουν πολύ καλά ότι η μεγάλη κατάρρευση είναι στα χέρια μας. Πόσο έχω ονειρευτεί αυτή τη στιγμή. 

Ελέγξτε το πετρέλαιο και θα ελέγξτε τα Έθνη. Ελέγξτε το φαγητό και θα ελέγχετε τους ανθρώπους.

Μετά ο Κος Κίσσιγνκερ πρόσθεσε: " Εαν είσαι ένας συνηθισμένος άνθρωπος, τότε θα προετοιμάσεις τον εαυτό σου για πόλεμο μετακινούμενος στην ύπαιθρο και κτίζοντας ένα αγρόκτημα, αλλά θα πρέπει να πάρεις όπλα μαζί σου για να αντιμετωπίσεις τις ορδές των πεινασμένων. Επίσης, ακόμα και η ελίτ που θα έχει τα ασφαλή της καταφύγια, θα πρέπει να προσέχει κατά τη διάρκεια του πολέμου καθώς οι συνηθισμένοι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να τα παραβιάσουν. 

Μετά από ολιγόλεπτη παύση για να συγκεντρώσει τις σκέψεις του. ο Κος Κίσσιγνκερ συνέχισε: Είπαμε στον στρατό ότι θα έπρεπε να κυριαρχήσουμε σε επτά μεσανατολικές χώρες για τις πετρελαιοπηγές τους και αυτοί σχεδόν ολοκλήρωσαν την αποστολή τους. Όλοι γνωρίζουμε τι πιστεύω για τον στρατό, αλλά πρέπει να πω ότι υπάκουσαν στις εντολές τους πέρα από τους στόχους που τους θέσαμε. Είναι αυτό ακριβώς το τελευταίο λιθάρι , παράδειγμα το Ιραν που θα ανατρέψει την ισορροπία. Πόσο καιρό η Κίνα και η Ρωσία θα παρακολουθούν την Αμερική να "καθαρίζει"; Η μεγάλη Ρωσική Αρκούδα, και το Κινέζικο δρεπάνι θα σηκωθούν από την αδράνεια και τότε είναι που το Ισραήλ θα πρέπει να χρησιμοποιήσει όσα περισσότερα όπλα διαθέτει για να εξοντώσει όσους περισσότερους Άραβες μπορέσει. Οι νέοι μας έχουν εκπαιδευθεί καλά την τελευταία δεκαετία με εικονικές μάχες και είναι ενδιαφέρον να βλέπεις την νέα έκδοση πολέμου που αντανακλά με ακρίβεια τι θα έρθει στο κοντινό μέλλον... Οι Νέοι μας, στις ΗΠΑ και στην Δύση, είναι καλά προετοιμασμένοι γιατί έχουν προγραμματισθεί να είναι καλοί στρατιώτες, τροφή για τα κανόνια, και όταν θα τους ζητηθεί να πάνε στους δρόμους για να πολεμήσουν Ρώσους και Κινέζους, θα υπακούσουν στις εντολές τους. Μέσα από τις στάχτες θα κτίσουμε μια νέα κοινωνία, όπου θα κυριαρχεί μια μόνο υπερδύναμη, και θα είναι η παγκόσμια Κυβέρνηση που θα νικήσει. Μην ξεχνάτε, οι ΗΠΑ, έχουν τα καλύτερα όπλα, έχουν προσωπικό που κανένα έθνος δεν έχει, και θα επιβάλλουμε αυτά τα όπλα παγκοσμίως όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή. "


Σχόλια Site: Ο καλύτερος οδηγός μας σε αυτή τη περίοδο είναι οι προφητείες της Ορθοδοξίας. Οι Άγιοι μας, έχουν ήδη περιγράψει τα μελλούμενα. Η ημερομηνία 21-12-2012 δεν έχει οριστεί τυχαία. Δεν θα είναι το τέλος του κόσμου, αλλά ίσως να είναι ένα σημείο ορόσημο από ψυχολογικής απόψεως για να ωθήσουν οι Εβραίοι τα Έθνη στον Γ! Παγκόσμιο Πόλεμο. Ελπίζουν ότι μετά από ένα τέτοιο Γενικό Πόλεμο, θα είναι οι απόλυτοι Κυρίαρχοι...Αλλά δεν θα είναι... Να είστε στην κιβωτό της εκκλησίας μας με πίστη και αφοσίωση. Μόνο έτσι μπορούμε να ελπίζουμε ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: